C.S.A.

Crime Scene Adventure

moordspel

moordspel

moordspel

    12 jaar en ouder

    90-120 minuten

    12,95 per persoon

de activiteit crime scene adventure

Crime Scene Adventure is een spannende groepsactiviteit waarin je opzoek gaat naar de moordenaar. Probeer tijdens de spellen zoveel mogelijk informatiekaarten te verdienen want kennis is macht. Hoe meer informatie jij en je team weten te verzamelen, hoe groter de kans dat jullie de dader weten te ontmaskeren.

CSA is een zoektocht waarin er altijd een twist kan plaastvinden. Je kruipt tijdens deze spannende activiteit in de huid van een echte CSI rechercheur. Een leuke activiteit voor de puzzelaar en voor fans van ''Cluedo'' en ''Wie is de Mol''.

De afsluiting van de activiteit kan op twee manieren plaatsvinden. De teams vullen een verdachtenformulier in waarin ze bepaalde bevindingen noteren. Het team dat de dader goed heeft, wint. Er kan ook gekozen worden voor een toneelstukje. Elk team reconstrueerd de moord zoals ze zelf denken dat het gegaan is. Het team met de juiste dader en het origineelste toneelspel wint. Dit levert vaak erg hilarische taferelen op.

de locatie crime scene adventure

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze spannende groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 10x15 meter groot zijn waarvan de ondergrond niets uitmaakt. Hier kunnen de spellen worden gespeeld. Verder is er per team een ''tafel'' (of zitplaats) nodig om de puzzel te maken en tussen de spellen door te kunnen discusieren over de mogelijke dader. Het is het leukste als deze tafels niet al te dicht bij elkaar staan zodat teams niet bij elkaar kunnen afluisteren. Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

spelen crime scene adventure

De spellen tijdens deze spannende groepsactiviteit kunnen variëren en zijn deels afhankelijk van de locatie. De activiteit zal altijd bestaan uit een 3tal spellen waarin informatiekaarten verzameld kunnen worden. Dit zijn kaarten van verschillende afdelingen binnen de politie. Als een team niet bezig is met een spel dan kunnen ze informatie verzamelen doormiddel van een puzzel.

De 3 spellen kunnen varieren van vuurmaken, boogschieten (met een grote zuignap), horen/zien/zwijgen, reuze Jenga, toren bouwen, reuze Mikado en mijnenveld tot reuze Memory op tijd.

kilometervergoeding crime scene adventure

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner