Kids adventure

De ultieme uitdaging voor kinderen!

kids adventure

kids adventure

 8 tot 13 jaar

60-90 minuten

    8,95 per persoon

activiteit kids adventure

Kids-Adventure is een leuke groepsactiviteit en kan perfect ingezet worden tijdens kinderfeestjes. De kinderen zullen samen aan de slag gaan om uiteindelijk de tekening juist te kunnen inkleuren.

Tijdens deze leuke groepsactiviteit op locatie worden de kinderen uitgedaagd om 3 opdrachten te volbrengen. Als dit lukt dan kunnen de kinderen de finale opdracht juist volbrengen.

locatie kids adventure

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze leuke groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 5x5 meter groot zijn waarvan de ondergrond niets uitmaakt. Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

spellen kids adventure

Zoals hierboven beschreven zullen de kinderen voor een drietal opdrachten worden uitgedaagd. De eerste opdracht is een blind parcours. Tijdens de tweede opdracht gaan de kinderen boogschieten (met een zuignap). Ze zullen dan een x-aantal keer de roos moeten raken voordat deze opdracht geslaagd is. Voor de derde opdracht moeten de kinderen proberen om een schatkist te openen om vervolgens zoveel mogelijk eieren uit deze schatkist te kunnen verzamelen.

Nadat ze al deze opdrachten volbracht te hebben, kunnen ze alle benodigde informatie gebruiken om de finaleopdracht te voltooien.

kilometervergoeding kids adventure

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner