Kinball

Een nog onbekende sport in Nederland

kinball

kinball

alle leeftijden

   60-90 minuten

9,95 per persoon

activiteit kinball

Kin-Ball is een nog onbekende sport in Nederland maar in Belgie wint deze sport snel populariteit.

Wij spelen Kin-Ball met een reuze bal van 1 meter doorsnede en 2 tot 4 teams. Het is de bedoeling om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Een team serveert en roept de kleur van een van de andere teams. Het betreffende team moet de bal vangen voordat deze de grond raakt. Lukt dit niet dan (afhankelijk van de spelvariant) krijgt het team dat opsloeg een punt of het team dat had moeten vangen een minpunt. Wordt de bal door het juiste team gevangen dan moet ieder teamlid de bal aanraken voordat deze opnieuw wordt geserveerd.

locatie kinball

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze leuke groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 10x15 meter groot zijn waarvan elke vlakke ondergrond mogelijk is (Onze voorkeur gaat uit naar een grasveld). Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

kilometervergoeding kinball

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner