Laser adventure

Pas op! Deze spannende activiteit is niet voor iedereen geschikt

laser adventure

laser adventure

laseradventure

 14 jaar en ouder

6-13 jaar met een latex handschoen tegen de schok.

   60 minuten

    9,95 per persoon

activiteit laserschieten

Laserschieten op locatie is nu mogelijk, maar let op waar u aan begint! Wordt u geraakt dan krijgt u een lichte elektrische schok. Kunt u het aan?

Deze spannende groepsactiviteit op locatie zal bestaan uit een aantal verschillende rondes waarin er zowel individueel als in teamverband gestreden kan worden om de winst.

De manier waarop we tijdens deze uitdagende groepsactiviteit spelen wordt ook wel lasertag genoemd. U kunt de ander namelijk raken door op de sensor voorop het wapen te schieten. Diegene voelt vervolgens een lichte elektrische schok in zijn of haar hand. Deze wordt gevormd door 3 AAA batterijen. Deze teamactiviteit kan op locatie plaatsvinden en zou ook ideaal kunnen zijn als onderdeel in een spellencircuit tijdens bijvoorbeeld kampen. 

Let op! Deze activiteit kan niet gespeeld worden door zwangere vrouwen of personen met epilepsie of een pacemaker.

In overleg is er heel veel mogelijk dus stel uw vraag gerust via de mail of telefoon.

locatie laserschieten

U dient zelf zorg te dragen voor een gepaste locatie. Laserschieten op locatie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden op een vlakke ondergrond van minimaal 10x15 meter.

kilometervergoeding laserschieten

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner