R-Boyard XXL

Het bekende spel om de sleutels en gouden muntstukken

De 3 meest populaire activiteiten van R-Adventures zijn nu samengevoegd tot één super activiteit.

Shoot out adventure!

R-Boyard!

Kinball!

R-Boyard XXL

R-Boyard XXL

R-Boyard XXL

 14 jaar en ouder

 150-180 minuten

   21,95 per persoon

activiteit R-Boyard XXL

R-Boyard XXL is een leuke groepsactiviteit gebaseerd op het bijna gelijknamige tv-programma 'Fort Boyard'. Kruip in de huid van de BNN'ers op tv en ga de strijd aan in het spel om de sleutels en gouden muntstukken.

Tijdens deze leuke groepsactiviteit gaan jullie in twee, drie of zelfs vier teams de strijd aan in een aantal individuele en groepsgerelateerde opdrachten. Één van de opdrachten is de Shoot out adventure en ook Kinball is een van de opdrachten. Met elke opdracht zijn sleutels te verdienen. Deze sleutels heb je nodig om het finale spel te kunnen openen en geven je voordeel tijdens de finale. Deze leuke groepsactiviteit wordt pas tijdens de finale beslist want het team dat tijdens de finale de meeste gouden munten weet te verzamelen gaat als de winnaar van deze spannende groepsactiviteit naar huis.

Kan jullie team de spanning aan? We zullen er tijdens deze leuke groepsactiviteit op locatie snel genoeg achterkomen tijdens een van de spannende spellen.

locatie R-Boyard XXL

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze uitdagende groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 25x25 meter groot zijn. Elke vlakke ondergrond is mogelijk maar onze voorkeur gaat uit naar een grasveld. Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

spellen R-Boyard XXL

De spellen tijdens deze leuke groepsactiviteit kunnen variëren en zijn deels afhankelijk van de locatie. De activiteit zal altijd bestaan uit een 6tal activiteiten waaronder een finalspel. Dit is altijd het schatkistenspel waarbij de deelnemers binnen de tijd hun schatkist dienen te openen om vervolgens zoveel mogelijk gouden muntstukken te kunnen verzamelen. Hun tijd hangt hierbij net als bij het tv-programma Fort Boyard af van het aantal verdiende sleutels bij de eerdere spellen.

Één van de onderdelen is altijd de shoot out adventure. Shoot out adventure is een stoere activiteit waarbij er trefbal gespeeld wordt met pijl en boog. Door de 100% veilige pijlen en de paintballmaskers om je ogen en oren te beschermen kan er op elkaar geschoten worden. Kan jij het aan?

Ook is Kinball een vast onderdeel van deze activiteit. Kin-Ball is een nog onbekende sport in Nederland maar in Belgie wint deze sport snel populariteit. Wij spelen Kin-Ball met een reuze bal van 1 meter doorsnede en 2 tot 4 teams. Het is de bedoeling om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Een team serveert en roept de kleur van een van de andere teams. Het betreffende team moet de bal vangen voordat deze de grond raakt. Lukt dit niet dan (afhankelijk van de spelvariant) krijgt het team dat opsloeg een punt of het team dat had moeten vangen een minpunt. Wordt de bal door het juiste team gevangen dan moet ieder teamlid de bal aanraken voordat deze opnieuw wordt geserveerd.

De andere 3 spellen kunnen varieren van vuurmaken, horen/zien/zwijgen, toren bouwen, reuze Mikado en blind vierkant tot het mijnenveld.

kilometervergoeding R-Boyard XXL

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner