R-Boyard

Het bekende spel om de sleutels en gouden muntstukken

fort-boyard

fort-boyard

fort-boyard

    alle leeftijden

    90-120 minuten

    9,95 per persoon

activiteit r-boyard

R-Boyard is een leuke groepsactiviteit gebaseerd op het bijna gelijknamige tv-programma 'Fort Boyard'. Kruip in de huid van de BNN'ers op tv en ga de strijd aan in het spel om de sleutels en gouden muntstukken.

Tijdens deze leuke groepsactiviteit gaan jullie in twee teams de strijd aan in een aantal individuele en groepsgerelateerde opdrachten. Met elke groepsopdracht zijn sleutels te verdienen. Deze sleutels heb je nodig om het finale spel te kunnen openen en geven je voordeel tijdens de finale. Deze leuke groepsactiviteit wordt pas tijdens de finale beslist want het team dat tijdens de finale de meeste gouden munten weet te verzamelen gaat als de winnaar van deze spannende groepsactiviteit naar huis.

Kan jullie team de spanning aan? We zullen er tijdens deze leuke groepsactiviteit op locatie snel genoeg achterkomen tijdens een van de spannende spellen.

de locatie r-boyard

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze leuke groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 10x15 meter groot zijn waarvan de ondergrond niets uitmaakt. Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

de spellen r-boyard

De spellen tijdens deze leuke groepsactiviteit kunnen variëren en zijn deels afhankelijk van de locatie. De activiteit zal altijd bestaan uit een 6tal activiteiten waaronder een finalspel. Dit is altijd het schatkistenspel waarbij de deelnemers binnen de tijd hun schatkist dienen te openen om vervolgens zoveel mogelijk gouden muntstukken te kunnen verzamelen. Hun tijd hangt hierbij net als bij het tv-programma Fort Boyard af van het aantal verdiende sleutels bij de eerdere spellen.

De andere 5 spellen kunnen varieren van vuurmaken, boogschieten (met een grote zuignap), horen/zien/zwijgen, reuze Jenga, toren bouwen, reuze Mikado, blind vierkant en mijnenveld tot reuze Memory op tijd.

kilometervergoeding r-boyard

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

8531 MR Boxmeer

Routeplanner