Shoot out adventure

Trefbal met pijl en boog

shoot out adventure

shoot out adventure

 14 jaar en ouder

 60-90 minuten

    15,95 per persoon

activiteit shoot out

Shoot out adventure is een stoere activiteit waarbij er trefbal gespeeld wordt met pijl en boog. Door de 100% veilige pijlen en de paintballmaskers om je ogen en oren te beschermen kan er op elkaar geschoten worden. Kan jij het aan?

locatie shoot out

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze uitdagende groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 10x15 meter groot zijn voor het speelveld maar er moet een vrije ruimte zijn van 15x 25 meter waarin niets geraakt kan worden door de pijlen. Elke vlakke ondergrond is mogelijk maar onze voorkeur gaat uit naar een grasveld. Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Als de activiteit in bijvoorbeeld een gymzaal plaatsvindt hoeft de ruimte maar 10x15 meter te zijn omdat het niet erg is als de muren rondom geraakt worden.

kilometervergoeding shoot out

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner