Wie is de Mol

Weet u de mol te ontmaskeren en zoveel mogelijk geld te verdienen?

wie is de mol

wie is de mol

wie is de mol

    alle leeftijden

    120-150 minuten

    18,95 per persoon

activiteit wie is de mol

Heeft u de spanning van het tv-programma altijd al eens zelf willen ervaren? Dan is deze leuke groepsactiviteit op locatie perfect voor u. Ga op zoek naar jokers en vrijstellingen, probeer samen zoveel mogelijk geld te verdienen en ontmasker de mol.

Tijdens wie is de mol op locatie kruipt u in de huid van de bnn'ers op de tv. U probeert samen met de groep zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen maar ondertussen probeert u de mol te ontmaskeren. Heeft u aan het einde van de activiteit de meeste punten verdiend en de mol dus ontmaskerd dan bent u de winnaar van de dag.

Of bent u misschien de mol? Dan is het uw taak om dit zo goed mogelijk geheim te houden en er ondertussen voor te zorgen dat er juist zo min mogelijk geld verdiend wordt. 

locatie wie is de mol

U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte locatie waar deze leuke groepsactiviteit plaats kan vinden. Deze moet minimaal 10x15 meter groot zijn waarvan de ondergrond niets uitmaakt. Deze groepsactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

spellen wie is de mol

Er worden 6 onderdelen gespeeld en deze kunnen varieren van vuurmaken, boogschieten (met een grote zuignap), horen/zien/zwijgen, reuze Jenga, toren bouwen, reuze Mikado, mijnenveld, een laseropdracht, shoot out en reuze Memory op tijd tot het spelen met lego.

Bij deze activiteit is informatie erg veel waard dus de rest blijft geheim!

kilometervergoeding wie is de mol

De genoemde prijs is inclusief btw en exclusief mijn reiskosten. Deze zijn €0,50 per km en worden alleen voor de heenweg berekend. De kilometers worden berekend doormiddel van de snelste route op de anwb routeplanner met als start postcode:

5831 MR Boxmeer

Routeplanner