Crime Scene Adventure

Boek jouw activiteit!
Crime Scene Adventure
12 jaar en ouder
Minimaal
6
kinderen
personen
2
uur
150
m2 benodigd

Crime Scene Adventure is een spannende groepsactiviteit waarin je met je team op zoek gaat naar de moordenaar. Tijdens diverse leuke originele spellen kunnen jullie informatie verkrijgen die jullie dichterbij het ontrafelen van het misdrijf gaat brengen. Hoe meer kennis jullie op deze manier inwinnen, hoe groter de kans op het vinden van de dader! Treed jij in de voetstappen van Horatio Caine, D.B. Russell en Mac Taylor?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
12.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
13.50
16 t/m 40 pers.
12.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Een spannende groepsactiviteit

Crime Scene Adventure is een spannende groepsactiviteit waarin je opzoek gaat naar de moordenaar. Probeer tijdens de spellen zoveel mogelijk informatiekaarten te verdienen want kennis is macht. Hoe meer informatie jij en je team weten te verzamelen, hoe groter de kans dat jullie de dader weten te ontmaskeren.

CSA is een zoektocht waarin er altijd een twist kan plaatsvinden. Je kruipt tijdens deze spannende activiteit in de huid van een echte CSI rechercheur. Een leuke activiteit voor de puzzelaar en voor fans van ''CSI'', ''Cluedo'' en ''Wie is de Mol''.

De afsluiting van de activiteit kan op twee manieren plaatsvinden. De teams vullen een verdachtenformulier in waarin ze bepaalde bevindingen noteren. Het team dat de dader goed heeft, wint. Er kan ook gekozen worden voor een toneelstukje. Elk team reconstrueert de moord zoals ze zelf denken dat het gegaan is. Het team met de juiste dader en het origineelste toneelspel wint. Dit levert vaak erg hilarische taferelen op.

Teamactiviteit

Crime Scene Adventure is de activiteit om aandacht te besteden aan teamontwikkeling. Tijdens deze activiteit speel je met je team leuke en origine spellen die er voor zorgen dat je informatie over het misdrijf kan verdienen: het ultieme groepsgevoel. Het gezamelijke doel, het vinden van de dader, is de trigger voor de beste samenwerking. De afsluitende mogelijke toneelstukjes zorgen voor grappige taferelen wat bij iedere collega het ijs zal doen breken!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

18/9/2021
Mevr.
Chantal v. Baal

Super leuke activiteit !!! Kei leuk gedaan. Zeker een aanrader.

28/7/2021
Dhr.
Vincent Huijs

Rik heeft de kinderen van de vakantie bso een onvergetelijke ochtend gegeven. Hij heeft met een kin-bal allemaal verschillende activiteiten gedaan. Hij wist de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar gemotiveerd te houden en te betrekken bij het spel. Zeker voor herhaling vatbaar!

27/7/2021
Dhr.
Nick van Raak

Met onze groep van JN Archery tag gedaan. Super leuk gehad. Goede uitleg, goed moateriaal en leuke spelvorm! Bedankt.

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!