Crime Scene Adventure

Boek jouw activiteit!
Crime Scene Adventure
12 jaar en ouder
Minimaal
6
kinderen
personen
2
uur
150
m2 benodigd

Crime Scene Adventure is een spannende groepsactiviteit waarin je met je team op zoek gaat naar de moordenaar. Tijdens diverse leuke originele spellen kunnen jullie informatie verkrijgen die jullie dichterbij het ontrafelen van het misdrijf gaat brengen. Hoe meer kennis jullie op deze manier inwinnen, hoe groter de kans op het vinden van de dader! Treed jij in de voetstappen van Horatio Caine, D.B. Russell en Mac Taylor?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
12.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
13.50
16 t/m 40 pers.
12.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Een spannende groepsactiviteit

Crime Scene Adventure is een spannende groepsactiviteit waarin je opzoek gaat naar de moordenaar. Probeer tijdens de spellen zoveel mogelijk informatiekaarten te verdienen want kennis is macht. Hoe meer informatie jij en je team weten te verzamelen, hoe groter de kans dat jullie de dader weten te ontmaskeren.

CSA is een zoektocht waarin er altijd een twist kan plaatsvinden. Je kruipt tijdens deze spannende activiteit in de huid van een echte CSI rechercheur. Een leuke activiteit voor de puzzelaar en voor fans van ''CSI'', ''Cluedo'' en ''Wie is de Mol''.

De afsluiting van de activiteit kan op twee manieren plaatsvinden. De teams vullen een verdachtenformulier in waarin ze bepaalde bevindingen noteren. Het team dat de dader goed heeft, wint. Er kan ook gekozen worden voor een toneelstukje. Elk team reconstrueert de moord zoals ze zelf denken dat het gegaan is. Het team met de juiste dader en het origineelste toneelspel wint. Dit levert vaak erg hilarische taferelen op.

Teamactiviteit

Crime Scene Adventure is de activiteit om aandacht te besteden aan teamontwikkeling. Tijdens deze activiteit speel je met je team leuke en origine spellen die er voor zorgen dat je informatie over het misdrijf kan verdienen: het ultieme groepsgevoel. Het gezamelijke doel, het vinden van de dader, is de trigger voor de beste samenwerking. De afsluitende mogelijke toneelstukjes zorgen voor grappige taferelen wat bij iedere collega het ijs zal doen breken!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!