Kids Adventure

Boek jouw activiteit!
Kids Adventure
Alle leeftijden
Minimaal
6
kinderen
personen
1.5
uur
150
m2 benodigd

Elk jaar is het weer een klus: een origineel en leuk kinderfeestje verzinnen! R-Adventures zorgt ervoor dat de kinderen 1,5 uur lang plezier hebben. Door middel van leuke opdrachten kunnen zij de grote tekening uiteindelijk op de juiste manier inkleuren. Gegarandeerd een feestje waar nog lang over wordt nagepraat!

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
10.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
11.50
16 t/m 40 pers.
10.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Kinderfeestje

Kids-Adventure is een leuke groepsactiviteit en kan perfect ingezet worden tijdens kinderfeestjes. De kinderen zullen samen aan de slag gaan om uiteindelijk de tekening juist te kunnen inkleuren. Tijdens deze leuke groepsactiviteit op locatie worden de kinderen uitgedaagd om drie opdrachten te volbrengen. Als dit lukt dan kunnen de kinderen de finale opdracht juist volbrengen.

Teamgevoel

R-Adventures hecht veel waarde aan de succes beleving van ieder kind. Wij zorgen ervoor dat ieder kind mee kan spelen op zijn/haar eigen niveau en er geen onderlinge strijd ontstaat. Iedereen kan op die manier een bijdrage leveren aan het uiteindelijke doel: het volbrengen van de finale opdracht.

Sportteam

Kids-Adventure is ook een ideale activiteit voor sportteams. Kijk ook eens bij de activiteiten Nerf Adventure, Spiderman Adventure en Laser Adventure.

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!