Kin-Ball
Alle leeftijden
Minimaal
6
kinderen
personen
1
uur
250
m2 benodigd

Kin-Ball is een actieve groepsactiviteit waarbij het de bedoeling is om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Wij spelen Kin-Ball met een reuze bal van één meter doorsnede en twee tot vier teams. Ieder teamlid kan meedoen op zijn/haar eigen niveau waardoor dit een actieve maar toegankelijke activiteit is voor jong en oud. Wij zijn met onze activiteit te zien geweest bij de Kin-Ball aflevering van Zappsport the battle op NPO3. Dit is te zien via YouTube -> Zappsport -> Kin-ball.

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
9.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
10.50
16 t/m 40 pers.
9.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Een sportieve groepsactiviteit

Kin-Ball is een nog onbekende sport in Nederland maar in België wint deze sport snel populariteit. Wij spelen Kin-Ball met een reuze bal van 1 meter doorsnede en 2 tot 4 teams. Het is de bedoeling om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Een team serveert en roept de kleur van een van de andere teams. Het betreffende team moet de bal vangen voordat deze de grond raakt. Lukt dit niet dan (afhankelijk van de spelvariant) krijgt het team dat opsloeg een punt of het team dat had moeten vangen een minpunt. Wordt de bal door het juiste team gevangen dan moet ieder teamlid de bal aanraken voordat deze opnieuw wordt geserveerd.

Teambuilding spel

Kin-Ball is een spel dat de teambinding verhoogt. Welke tactiek gaat je team toepassen? Spelen jullie op snelheid of op tactiek? R-Adventures zorgt ervoor dat dit spel geschikt is voor zowel familiedagen, teamuitjes als kinderfeestjes. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!