Kin-Ball
Alle leeftijden
Minimaal
6
kinderen
personen
1
uur
250
m2 benodigd

Kin-Ball is een actieve groepsactiviteit waarbij het de bedoeling is om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Wij spelen Kin-Ball met een reuze bal van één meter doorsnede en twee tot vier teams. Ieder teamlid kan meedoen op zijn/haar eigen niveau waardoor dit een actieve maar toegankelijke activiteit is voor jong en oud. Wij zijn met onze activiteit te zien geweest bij de Kin-Ball aflevering van Zappsport the battle op NPO3. Dit is te zien via YouTube -> Zappsport -> Kin-ball.

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
9.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
10.50
16 t/m 40 pers.
9.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Een sportieve groepsactiviteit

Kin-Ball is een nog onbekende sport in Nederland maar in België wint deze sport snel populariteit. Wij spelen Kin-Ball met een reuze bal van 1 meter doorsnede en 2 tot 4 teams. Het is de bedoeling om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Een team serveert en roept de kleur van een van de andere teams. Het betreffende team moet de bal vangen voordat deze de grond raakt. Lukt dit niet dan (afhankelijk van de spelvariant) krijgt het team dat opsloeg een punt of het team dat had moeten vangen een minpunt. Wordt de bal door het juiste team gevangen dan moet ieder teamlid de bal aanraken voordat deze opnieuw wordt geserveerd.

Teambuilding spel

Kin-Ball is een spel dat de teambinding verhoogt. Welke tactiek gaat je team toepassen? Spelen jullie op snelheid of op tactiek? R-Adventures zorgt ervoor dat dit spel geschikt is voor zowel familiedagen, teamuitjes als kinderfeestjes. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

18/9/2021
Mevr.
Chantal v. Baal

Super leuke activiteit !!! Kei leuk gedaan. Zeker een aanrader.

28/7/2021
Dhr.
Vincent Huijs

Rik heeft de kinderen van de vakantie bso een onvergetelijke ochtend gegeven. Hij heeft met een kin-bal allemaal verschillende activiteiten gedaan. Hij wist de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar gemotiveerd te houden en te betrekken bij het spel. Zeker voor herhaling vatbaar!

27/7/2021
Dhr.
Nick van Raak

Met onze groep van JN Archery tag gedaan. Super leuk gehad. Goede uitleg, goed moateriaal en leuke spelvorm! Bedankt.

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!