Laser Adventure

Boek jouw activiteit!
Laser Adventure
12 jaar en ouder
Minimaal
6
kinderen
personen
1
uur
250
m2 benodigd

Wie wil dat nou niet: laserschieten op een door jouw eigen uitgekozen locatie? Bij ons kan het! Wie is de ander het snelst af en blijft het langst in leven?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
10.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
11.50
16 t/m 40 pers.
10.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Spannende groepsactiviteit

Laserschieten op locatie is nu mogelijk, maar let op waar je aan begint! Word je geraakt dan krijgt je een lichte elektrische schok. Met een kleine aanpassing kunnen wij deze stoere groepsactiviteit geschikt maken voor kleinere kinderen waardoor er geen elektrische schok gevoeld wordt. Kun jij het aan?

Deze spannende groepsactiviteit op locatie zal bestaan uit een aantal verschillende rondes waarin er zowel individueel als in teamverband gestreden kan worden om de winst.

De manier waarop we tijdens deze uitdagende groepsactiviteit spelen wordt ook wel lasertag genoemd. U kunt de ander namelijk raken door op de sensor voorop het wapen te schieten. Diegene voelt vervolgens een lichte elektrische schok in zijn of haar hand. Deze wordt gevormd door 3 AAA batterijen. Deze teamactiviteit kan op locatie plaatsvinden en zou ook ideaal kunnen zijn als onderdeel in een spellencircuit tijdens bijvoorbeeld kampen.

Let op! Deze activiteit kan niet gespeeld worden door zwangere vrouwen of personen met epilepsie of een pacemaker.

Kinderfeestje

Laser Adventure is uitermate geschikt voor een kinderfeestje. Met een kleine aanpassing kunnen we er voor zorgen dat de kinderen geen elektrische schok krijgen waardoor deze activiteit geschikt is voor jong en oud. Met de leuke bunkers die meegebracht kunnen worden is er altijd wel een plekje om je achter te verstoppen en vriendjes of vriendinnetjes kan raken. Kijk ook eens bij de activiteiten Nerf Adventure, Kids Adventure en Spiderman Adventure!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!