Nerf Adventure

Boek jouw activiteit!
Nerf Adventure
6 tot 11 jaar oud
Minimaal
6
kinderen
personen
1
uur
150
m2 benodigd

Iedereen kind kent het wel: nerf pistooltjes. Fijn spelen met pistooltjes die schuimrubberen munitie kunnen afvoeren. Hoe stoer is het als je een groepsactiveit kan doen waarbij je samen kan nerf schieten? R-Adventures zorgt voor leuke bunkers waar je achter kan verstoppen zodat je niet geraakt kan worden en waar achter je zelf strategisch kan staan. Een te gek en dynamische groepsactiviteit! Duik jij op tijd weg om niet geraakt te worden?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
9.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
10.50
16 t/m 40 pers.
9.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Stoere groepsactiviteit

Nerf adventure is een stoere en originele groepsactiviteit en ideaal voor kinderfeestjes. Tijdens deze stoere kinderactiviteit zullen de kinderen in twee teams of individueel gaan strijden.

Het is de bedoeling om de anderen met de schuimrubberen Nerf pijltjes te raken. Het hele veld ligt bezaaid met nieuwe pijltjes dus de kinderen kunnen een pijltje oprapen en direct gebruiken om te schieten. Hierdoor is het spel snel en dynamisch. Afhankelijk van het spel dat we spelen moet er gehandeld worden nadat iemand geraakt is.

Kinderfeestje

Nerf Adventure is uitermate geschikt voor een stoer en origineel kinderfeestje. Door de schuimrubberen kogels is deze groepsactiviteit geschikt voor jong en oud. Wij verzorgen leuke bunkers zodat er altijd goede verstopplekken te vinden zijn. Een kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Kijk ook eens bij de activiteiten Laser Adventure, Kids Adventure en Spiderman Adventure!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!