Pokémon Escape Adventure

Boek jouw activiteit!
Pokémon Escape Adventure
Alle leeftijden
Minimaal
6
kinderen
personen
1
uur
10
m2 benodigd

Tijdens de Pokémon escape adventure gaan de kinderen op avontuur in hun eigen Pokémonwereld. Ze krijgen een film te zien waarin Prof. Oak de kinderen een opdracht geeft. Daarna lossen ze tijdens dit originele kinderfeestje verschillende puzzels op. De puzzels zijn afwisselend en uitdagend waardoor de kinderen telkens opnieuw geprikkeld worden. Dit Pokémonspel is ideaal voor groepjes van 4 tot 8 kinderen. Grotere groepen zijn mogelijk in overleg. Dit is het perfecte Pokémon kinderfeestje!

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
15.00
p.p.
1 t/m 15 pers.
15.00
16 t/m 40 pers.
15.00
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Pokemon kinderfeestje thuis

Tijdens deze stoere groepsactiviteit op locatie worden de kinderen echte Pokémontrainers . De kinderen proberen als één team alle puzzels en opdrachten te voltooien. Lukt het om alle opdrachten te behalen, dan winnen de kinderen de inhoud van de schatkist.

Pikachu, Charizard, Mewtwo en meer...

De Pokémon escape adventure is een groepsactiviteit voor slimme kleine Pokémontrainers. Ze maken kennis met veel verschillende Pokémon. Door de leuke toegankelijke spellen is deze groepsactiviteit geschikt voor jong en oud. Kortom; ''De Pokémon escape adventure is een kinderfeestje wat geen enkel kind ooit zal vergeten!''

Kijk ook eens bij de activiteiten Kids Adventure, Nerf Adventure en Laser Adventure!

Prijsjes mee bestellen?

De schatkist is standaard gevuld met een kleurplaat. Je mag deze uiteraard met eigen prijsjes aanvullen. In overleg en voor een meerprijs kunnen wij de schatkisten van extra prijzen voorzien.

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!