Robin Hood shoot-out

Boek jouw activiteit!
Robin Hood shoot-out
Alle leeftijden
Minimaal
6
kinderen
personen
1
uur
25
m2 benodigd

Tijdens dit stoere kinderfeestje kruipt de jarige samen met de gasten in de huid van Robin Hood. Welk kind wil nu niet leren boogschieten? R-Adventures biedt de mogelijkheid om de droom van vele kinderen op een veilige manier uit te laten komen!

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
9.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
10.50
16 t/m 40 pers.
9.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Kinderactiviteit

Robin Hood shoot-out is een stoere groepsactiviteit waar kinderen veilig leren boogschieten met een pijl met een zuignap. Hierdoor is deze activiteit veilig en kan deze over plaatsvinden, zowel binnen als buiten. Als alle kinderen de basis van het boogschieten onder de knie hebben gaan ze de slechterikken uitschakelen waardoor ze de schatkist kunnen openen en de gouden muntstukken kunnen verzamelen.

Sportdag, zomeractiviteit of iets anders?

Robin Hood shoot-out is tevens ook geschikt voor een sportdag op school, een leuke zomeractiviteit bij de kinderopvang of buurtdag. R-Adventures vindt het belangrijk dat ieder kind een succes beleving heeft. Wij begeleiden de activiteit zo dat ieder kind met een glimlach de activiteit afsluit.

Kinderboogschieten

We maken tijdens deze activiteit van een veilige materialen: een pijl met een zuignap. Hierdoor is het een laagdrempelige activiteit die geschikt is voor alle leeftijden! Kijk ook eens bij de activiteiten Kids Adventure, Spiderman Adventure en Laser Adventure.

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!