Shoot out adventure

Boek jouw activiteit!
Shoot out adventure
14 jaar en ouder
Minimaal
6
kinderen
personen
1.5
uur
250
m2 benodigd

Standaard boogschieten kent iedereen natuurlijk. Maar wist je ook dat het bij R-Adventures mogelijk is om daadwerkelijk op elkaar te schieten? Shoot out adventure is een stoere en originele groepsactiviteit waarbij er trefbal gespeeld wordt met pijl en boog. Tijdens deze originele groepsactiviteit spelen we met veilige pijlen en draagt iedereen een masker ter bescherming. Op deze manier kun jij je vriend/vriendin/collega/familie of de vrijgezel onder vuur nemen! Durf jij het aan?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
12.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
13.50
16 t/m 40 pers.
12.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Originele groepsactiviteit

Standaard boogschieten kent iedereen natuurlijk. Maar wist je ook dat het bij R-Adventures mogelijk is om daadwerkelijk op elkaar te schieten? Uiteraard op een volledig veilige manier door middel van de veilige pijlen en bescherming.

De stoerste groepsactiviteit

Tijdens deze stoere groepsactiviteit gaan jullie in twee teams de strijd aan met pijl en boog. In een aantal spannende rondes wordt er besloten welk team er de beste Robin Hood skills heeft.

Het leukste bedrijfsuitje

Een uitdagend bedrijfsuitje organiseer je met R-Adventures. Shoot out adventure is hier een goed voorbeeld van. Tijdens deze groepsactiviteit krijg je de kans om de druk op het werk helemaal te vergeten en op een actieve manier toch te ontspannen. Is deze uitdaging nog niet groot genoeg? Kijk dan ook eens bij R-Boyard XXL. Nog meer originele spellen, een nog grotere strijd gegarandeerd nog meer plezier!

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!