Wie heeft de rol?

Boek jouw activiteit!
Wie heeft de rol?
14 jaar en ouder
Minimaal
6
kinderen
personen
2.5
uur
150
m2 benodigd

Zijn jullie gek op tv-programma's zoals "Wie is de mol"? Dan is dit de leuke groepsactiviteit op locatie! Ga op zoek naar jokers en vrijstellingen, probeer samen zoveel mogelijk geld te verdienen en ontmasker wie de rol van saboteur heeft. Probeer samen met de groep zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen maar ondertussen heeft iemand de rol, de rol van saboteur.... Weet jij hem te ontmaskeren? Of is de saboteur jullie te slim af?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
18.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
20.00
16 t/m 40 pers.
18.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Een leuke groepsactiviteit

Tijdens deze spannende groepsactiviteit wordt er een persoon aangewezen als saboteur. Het team verdient door middel van het spelen van leuke, tactische en voor iedereen toegankelijke spellen zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de pot. Ook zijn er jokers en vrijstellingen te verdienen die er voor kunnen zorgen dat de winst dichterbij komt. Maar, pas op dat de saboteur niet al het geld uit de pot speelt en er alsnog met de winst vandoor gaat.

Teamuitje

Wie heeft de rol is de ideale groepsactiviteit voor jong en oud. Je leert je teamgenoten beter kennen en zal in sommige gevallen toch echt op hen moeten vertrouwen. Een persoon is alleen niet te vertrouwen: hij heeft de rol! De rol van saboteur.

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!