Over ons

Wie zijn wij?

Hallo; even voorstellen

Wij zijn R-Adventures: een kleine en jonge maar toch ervaren onderneming op het gebied van groepsactiviteiten op uw eigen gewenste locatie. Wij organiseren groepsactiviteiten voor iedereen ongeacht de leeftijd of vitaliteit! Dit is een van de dingen die ons uniek maakt. Doordat wij een klein bedrijf zijn en naar uw gewenste locatie toekomen kunnen wij de prijzen laag houden en zijn wij toegankelijk voor ieder budget.

 

De klant staat bij ons altijd op nummer één waardoor maatwerk ook geen enkel probleem is. R-Adventures is altijd bereid om met u mee te denken. Ons doel is om iedereen aan het einde van de activiteit met een glimlach op het gezicht te zien.

Waarom kiezen voor R-Adventures?

Onze aanbod in groepsactiviteiten is divers en uniek omdat wij het merendeel van ons aanbod volledig zelf ontwikkeld en ontworpen hebben. Hieruit blijkt meteen ook onze passie en onze gedrevenheid om een activiteit neer te zetten, die voor iedere doelgroep geschikt is. Door de inmiddels jarenlange ervaring zijn wij in een staat om met ons eigen enthousiasme een ieder te motiveren om gezamenlijk veel plezier te hebben. Een enkele activiteit, een dagdeel of zelfs een hele dag? Wij staan voor u klaar!

Groep accommodaties

Heeft u een eigen groep accommodatie of camping en bent u op zoek naar activiteiten die u aan kan bieden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.