R-Boyard
Alle leeftijden
Minimaal
6
kinderen
personen
1.5
uur
50
m2 benodigd

R-Boyard is de meest populaire groepsactiviteit van R-Adventures en is gebaseerd op het bijna gelijknamige tv-programma 'Fort Boyard'. Kruip in de huid van de BN'ers op tv en ga tijdens individuele en teambuilding gerelateerde opdrachten de strijd aan in het spel om de sleutels en gouden muntstukken. Deze activiteit blijft spannend tot het eind. Kan jullie team de spanning aan? We zullen er tijdens deze leuke groepsactiviteit op locatie achter komen tijdens een van de spannende spellen.

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
12.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
13.50
16 t/m 40 pers.
12.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

De leukste groepsactiviteit

Tijdens deze leuke groepsactiviteit gaan jullie in tweeteams de strijd aan in een aantal individuele en teambuilding gerelateerde opdrachten. Met elke groepsopdracht zijn sleutels te verdienen. Deze sleutels heb je nodig om het finale spel te kunnen openen en geven je voordeel tijdens de finale. Deze uitdagende groepsactiviteit wordt pas tijdens de finale beslist want het team dat tijdens de finale de meeste gouden munten weet te verzamelen gaat als de winnaar van deze spannende groepsactiviteit naar huis. Is deze leuke groepsactiviteit nog niet spannend of uitdagend genoeg dan is er altijd nog zijn grotere broer R-Boyard XXL. Tijdens deze uitdagende groepsactiviteit zijn de spellen nog groter.

Teambuilding spellen

De spellen tijdens deze leuke groepsactiviteit kunnen variëren en zijn deels afhankelijk van de locatie. De activiteit zal altijd bestaan uit een zestal activiteiten waaronder een finale spel. Dit is altijd het schatkistenspel waarbij de deelnemers binnen de tijd hun schatkist dienen te openen om vervolgens zoveel mogelijk gouden muntstukken te kunnen verzamelen. Hun tijd hangt hierbij net als bij het tv-programma Fort Boyard af van het aantal verdiende sleutels bij de eerdere uitdagende spellen.

De andere vijf spellen kunnen variëren van vuur maken, boogschieten (met een grote zuignap), horen/zien/zwijgen, reuze Jenga, torenbouwen, reuze Mikado, blind vierkant en mijnenveld tot reuze Memory op tijd. R-Boyard zal altijd een uitdagende groepsactiviteit zijn waar nog lang over wordt nagepraat.

R-Boyard is een uitdagende groepsactiviteit die geschikt is voor alle leeftijden, iedere doelstelling en elke groep!

De spellen worden continu verder ontwikkeld zodat ze altijd hetzelfde hoge niveau behouden. Al onze groepsactiviteiten zijn van hetzelfde hoge niveau.

Familiedag

R-Boyard is leuke groepsactiviteit voor een familiedag of andere groep waarbij er veel verschillende leeftijden en sportieve voorkeuren zijn. De spellen zijn zo ontwikkeld dat iedereen van kleuter tot opa en oma mee kan doen op hun eigen niveau. Dit betekend dat R-Boyard zowel bij een groep met alleen kinderen in de smaak valt waardoor het een perfecte groepsactiviteit is voor een uitdagend kinderfeestje of juist bij ouderen als groepsactiviteit bij de leden van een ouderenvereniging.

Het leukste bedrijfsuitje

Een uitdagend bedrijfsuitje organiseer je met R-Adventures. R-Boyard is hier een goed voorbeeld van. Deze groepsactiviteit op locatie sluit gegarandeerd aan bij de doelstelling van een leuk bedrijfsuitje. Er zijn spellen waar je jezelf als individu kan laten zien en er zijn spellen wwarbij je moet samenwerken mom het andere team te verslaan. R-Boyard is een echte teamactiviteit waarbij je elkaar nodig hebt om te kunnen winnen.

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!