R-Boyard XXL
14 jaar en ouder
Minimaal
6
kinderen
personen
2.5
uur
250
m2 benodigd

De drie meest populaire activiteiten van R-Adventures (R-Boyard, Kinball en Shoot Out Adventure) zijn nu samengevoegd tot één super activiteit: R-Boyard XXL. Tijdens deze spannende groepsactiviteit strijd je in teams om sleutels en gouden munten! Welk team gaat er met de winst vandoor?

 • Persoonlijke &
  professionele begeleiding
 • 10 jaar ervaring
  in activiteiten
 • Mogelijk door
  heel Nederland
 • Beoordeeld met
  9,7
 • Altijd een
  offerte op maat
Al vanaf
21.95
p.p.
1 t/m 15 pers.
23.00
16 t/m 40 pers.
21.95
40+ pers.
*op aanvraag
Vraag gratis offerte aan

Een uitdagende groepsactiviteit

Tijdens deze leuke groepsactiviteit gaan jullie net als in twee teams de strijd aan in een aantal individuele en teambuilding gerelateerde opdrachten. Met elke groepsopdracht zijn sleutels te verdienen. Deze sleutels heb je nodig om het finale spel te kunnen openen en geven je voordeel tijdens de finale. Deze uitdagende groepsactiviteit wordt pas tijdens de finale beslist want het team dat tijdens de finale de meeste gouden munten weet te verzamelen gaat als de winnaar van deze spannende groepsactiviteit naar huis.

Teambuilding spellen

De spellen tijdens deze leuke groepsactiviteit kunnen variëren doordat het afhankelijk is van de locatie. De activiteit zal altijd bestaan uit zes toegankelijke spellen waaronder een finale spel waar de strijd echt los kan barsten. Dit is altijd het schatkistspel waarbij binnen de tijd een schatkist geopend dient te worden om vervolgens zoveel mogelijk muntstukken te verzamelen. Hoe meer sleutels er verdiend zijn in de voorgaande spellen, hoe meer voordeel bij het finalespel.

De andere spellen bestaan in ieder geval uit Kinball en Shoot Out Adventure. R-Boyard XXL zal altijd een uitdagende groepsactiviteit zijn waar nog lang over wordt nagepraat.

R-Boyard XXL is een extra uitdagende groepsactiviteit die geschikt is voor alle leeftijden, iedere doelstelling en elke groep!

De spellen worden continu verder ontwikkeld zodat ze altijd hetzelfde hoge niveau behouden. Al onze groepsactiviteiten zijn van hetzelfde hoge niveau.

Familiedag

R-Boyard XXL is een leuke groepsactiviteit voor een familiedag of andere groep waarbij er veel verschillende leeftijden en sportieve voorkeuren zijn. De spellen zijn zo ontwikkeld dat iedereen van kleuter tot opa en oma mee kan doen op hun eigen niveau.

Het leukste bedrijfsuitje

Een uitdagend bedrijfsuitje organiseer je met R-Adventures. R-Boyard XXL is hier een goed voorbeeld van. Deze groepsactiviteit op locatie sluit gegarandeerd aan bij de doelstelling van een leuk bedrijfsuitje. Er zijn spellen waar je jezelf als individu kan laten zien en er zijn spellen waarbij je moet samenwerken om het andere team te verslaan. R-boyard is een echte teamactiviteit waarbij je elkaar nodig hebt om te kunnen winnen.

 R-Boyard

Een onderdeel van R-Boyard XXL is de populaire activiteit R-Boyard. Dit is de meest populaire groepsactiviteit van R-Adventures. Hierbij kruip in de huid van de bekende mensen van de telivisie en ga de strijd aan! Wie heeft voor het finalespel de meeste sleutels? En resulteert dit dan ook in de winst? Deze activiteit blijft spannend tot aan het einde!

Shoot Out Adventure

Een ander onderdeel van R-Boyard XXL is het stoere spel Shoot Out Adventure. Standaard boogschieten heeft iedereen inmiddels wel eens ooit geprobeerd. Maar hoe leuk is het als je daadwerkelijk op elkaar mag schieten? Wij bieden een activiteit aan waar dit verantwoord is. Shoot out adventure is een leuke groepsactiviteit waarbij er trefbal gespeeld wordt met pijl en boog. Durf jij het aan?

Kin-ball

Kin-ball is een toegankelijke maar actieve groepsactiviteit waarbij het de bedoeling is om er voor te zorgen dat de bal de grond niet raakt. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Kin-Ball wordt gespeeld met een reuze bal van een meter doorsnede met twee tot vier teams. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau waardoor dit een actieve maar toegankelijke activiteit is.

Wat andere over ons zeggen

Meest recente reviews

13/12/2022
Mevr.
Nicole Mazerant

Rik heeft bij ons thuis een ‘expeditie Robinson’ (R-Boyard) feestje georganiseerd, buiten -1 graden was wel even koud, maar door de leuke spellen die we deden vergaten we de kou een beetje, kinderen waren allemaal erg enthousiast!

3/10/2022
Mevr.
Myriam Breevoort

De Groentjes van IVN Maas en Niers hadden een top afsluiting van het jaarlijkse Groentjesweekend! Bedankt R-Adventure voor het spel met de reuzenbal!

8/7/2022
Dhr.
G B

R-Adventures bied prima activiteiten voor bijvoorbeeld een leuke familiedag. De spellen kunnen aangepast worden voor jong en oud. De communicatie is goed en duidelijk. Een goed georganiseerde en geslaagde middag!

Vraag direct uw offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een reactie!

Offerte aanvragen
Iene.. Miene.. Mutte

Ook interesant

Never.. Ever..

Miss anything?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer!